Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011 - 1η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του εργαστηρίου μας με την γερμανική ομάδα μου TAI CHI CHUAN FEDERATION RHEIN-WUPPER e.v., Wuppertal Germany

Στα πλαίσια των Γιορτών της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης πραγματοποιήθηκαν μία σειρά από κοινές εκδηλώσεις με τους Γερμανούς καλεσμένους μας.

Εκτός από τα προγραμματισμένα σεμινάρια με τον δάσκαλό μου Master Luoke Chen από την Ταϊβάν και τα συμπόσια Tai Chi με τους Γερμανούς δασκάλους, προπονηθήκαμε μαζί και στις 7 Σεπτεμβρίου 2011 ολοκληρώθηκαν οι δράσεις μας με αποκορύφωμα την διοργάνωση επιδείξεων στα πλαίσια της τελικής μας γιορτής με τίτλο 

" Ημέρα Tai Chi - Ημέρα Υγείας" με σκοπό την διάδοση και ευαισθητοποίηση του κόσμου της Ξάνθης στα οφέλη του Tai Chi για την υγεία του σύγχρονου ανθρώπου.

Περάσαμε 15 υπέροχες μέρες κοινών δραστηριοτήτων, ανταλλάξαμε εμπειρίες και πλουτίσαμε τις γνώσεις μας. Μα πάνω απ' όλα όμως κάναμε καλούς φίλους. Οργανώσαμε εκδρομές και βόλτες, πήγαμε στην υπέροχη Θάσο και κλείσαμε με την πεποίθηση ότι το Tai Chi έχει τη δύναμη να ενώνει τους ανθρώπους του με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενή μας συνάντηση την 2η Διεθνή Συνάντηση Tai Chi του εργαστηρίου μας !!!!!

Με Chi ευχές
Έμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου